Marketing voor auteurs

Tijdens deze workshop, die een ganse dag duurt, ga je praktisch aan de slag met alle informatie die je krijgt. Je brengt dan ook je laptop, slimme telefoon en kabels van deze toestellen mee, zodat je alles onmiddellijk kan toepassen.
Je leert je boeken te verkopen via offline marketing (winkels, markten, beurzen, …) en via online marketing (website, nieuwsbrief, sociale media, …).
Aan het einde van de dag ga je naar huis met een gevulde marketing agenda, zodat je de komende maanden meteen aan de slag kan! 

Heb je interesse in de workshop ‘Marketing voor auteurs’? Via de knop kan je het interesse formulier invullen, en zo blijf je automatisch op de hoogte. 

Naar de uitgeverij, of toch zelf uitgeven...

Je manuscript is klaar en nu wil je het aan de wijde wereld vertellen. Voor een beginnend auteur is het vaak zoeken tussen de keuzes. Ga je in zee met een uitgeverij? En zo ja, met welke uitgeverij? Of toch liever zelf uitgeven? En zijn er uitgeverijen waarmee je beter niet samenwerkt? 
Daarnaast is er nog een heel proces tussen die eerste versie van je boek, en het uiteindelijke resultaat in de winkelrekken.
Dat alles leer je tijdens deze workshop. 

Mogelijke data voor deze workshop zijn er momenteel nog niet. Wil je toch op de hoogte blijven? Schrijf je dan in via het formulier op de home pagina, en je ontvangt alle informatie zodra deze er is! 

Scroll to Top